Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Totální nasazení
aktivní od roku 1990
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e5/Totalninasazeni.JPG/640px-Totalninasazeni.JPG
  na Oleško Open Air 2007 (z Wikimedia Commons, autor: Fiedler)

punková skupina ze Slaného. Vznik koncem r. 1990 z kapely Dehöt.


Obsazení:

Martin Janda  (1990-1992)
Pavel Pospíšil "Ing. Pípa"  (1990-2008)
Svatopluk Šváb "Sváťa"  (od r.1990)
Jan Orthober  (1992-1994)
Pavel Pešata "P.P.Cvok"  (1992-2013)
Jan Šulgan   (2005-2008)
Petr Žák  (od r.2008)
Karel Máša "Karloss"  (od r.2013)

Diskografie:

Dneska má svátek Marie , Swabian Records 1992
Bätmäni , Swabian Records 1993
Totální nasazení 1994 , Swabian Records 1994
Stínohry , Střílek Records 1996
Pocta době , ANK 1997
Crabalaganja , Globus Music 2002
Když mrvy na šichtu táhnou , Cecek Records 2005
Krokodýl Ghandee , Popron 2007
Crazy Story , 2011
Oceloví ptáci , Popron Music & Swabian Records 2013

kompilace / živé nahr.:

Živáky , PH Records 1999
Delta Force - Živák z Delty , Globus Music 2003
Tak mi to PUČ! , Swabian Records 2006
Charóne, ty si nás převez... , Swabian Records 2009
BEST ON 1990 - 2010 , Swabian Records 2010

SP / EP:

Wiktorovy ostatky , Swabian Records 1991


Poslední aktualizace 26.11.2017 www.Czechmusic.net