Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Tři sestry
aktivní od roku 1985

známá česká "pivní" kapela, legenda českého punku s hudebními přesahy do metalu, ale třeba i country a lidovky. Zásadní postavou je frontman Lou Fanánek Hagen, zpěvák mohutné postavy a vtipný textař, rovněž leader sesterské kapely Hagen Baden. [Zdroj: internet; Spark 4/2002, str. 68]


Obsazení:

Petr Jírovec "Dachau"  (1985-1987)
Simona Bártová "Síma"  (1985-1987)
Petr Kratochvíl "Václav Kahuda, Bombur"  (1985-1987)
Jakub Čistecký "Čisťák"  (1985-1990)
Tomáš Karásek "Sup"  (1985-1993)
Jiří Brábník "Hadr"  (1985-1996)
František Moravec "Lou Fanánek Hagen"  (od r.1985) , zpěv, perkuse, vedoucí
Tomáš Doležal "Magor, Inženýr"  (od r.1985) , baskytara, doprovodný zpěv, kytary
Ilma Maršíčková  (1986-1988)
Luděk Pallat "Nikotýn"  (1987-1994)
Jakub Maleček "Blázen"  (1988-1991)
František Sahula  (1988-2004) , kytary, doprovodný zpěv, zpěv
Miloš Berka "Sup II, Myloš"  (1993-1996) , akordeon, doprovodný zpěv
František Kacafírek  (od r.1993) , housle
Jiří Šimeček  (1994-1994) , bicí
Ronald Seitl  (od r.1994) , kytary, doprovodný zpěv
Veronika Borovková "Supice"  (od r.1996) , akordeon, doprovodný zpěv, klávesové nástr, zpěv
Petr Lukeš "Franta Vrána, Bubenec"  (od r.1996) , bicí, doprovodný zpěv
Miroslav Cvancinger  (od r.1997) , kytary
Martin Roušar  (od r.2002) , saxofony
Zdeněk Petr  (od r.2003) , kytary
Petr Václavek, baskytara

Diskografie:

25:01 , 1993
Rarity , 1995
Zlatí hoši , 1996
Průša se vrací , EMI Czech Republic 1998
Soubor kreténů , EMI Czech Republic 1999
Na eXX , EMI Music 2005
20 let naživu , EMI 2006
Mydlovary , 2007
Lázničky , EMI 2010
...z garáže , EMI 2011

kompilace / živé nahr.:

samplery apod.:

SP / EP:


Odkazy:


obal CD Na eXX
  obal CD Na eXX


Poslední aktualizace 22.09.2013 www.Czechmusic.net