Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Alkehol
aktivní od roku 1991

vznik v r. 1991 jako odnož trashmetalového Kryptoru. Se svým hospodským metalem získali ve svém žánru výsadní postavení na české scéně.


Obsazení:

Ota Hereš  (od r.1991) , kytary, baskytara, zpěv
Petr Buneš "Kuna"  (od r.1991) , kytary, baskytara, doprovodný zpěv
Martin Melmus  (1992-2015) , bicí, zpěv
Antonín Rauer  (od r.1992) , bicí, doprovodný zpěv, baskytara
Radek Sladký  (od r.2015)

Diskografie:

Alkehol , Monitor/EMI 1992
S úsměvem se pije líp , Monitor/EMI 1993
Alkeholism , Monitor/EMI 1994
Na zdraví , 1995
Odpočívej v pokoji , Monitor/EMI 1996
100% , Monitor/EMI 1997
Alkohol, to je moje milá , Monitor/EMI 1998
Metla lidstva , Monitor/EMI 1999
Pili jsme a budem , Monitor/EMI 2000
Planeta opic , SPV Music 2002
Kocovina , 2005
Dvanáctka , 2006
Johoho , 2008
R.U.M. , Alkehol Records 2014

kompilace / živé nahr.:

samplery apod.:

Dej mi víc ... Olympic , Monitor 1992
13 Fláků od Kaťáků , Monitor 1993
Masters Of Czech Metal II , Monitor/EMI 1995

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 17.04.2017 www.Czechmusic.net