Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Jahelka, Ivo
aktivní od roku 1978

Písničkář známý zhudebňováním humorných příběhů ze své právnické praxe

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Soudili se , Panton 1985
Ať žije spravedlnost , Panton 1989
Veselá revoluce , Panton 1990
In flagranti , Jahelka 1992
Recidiva , Jahelka 1995
Pojízdná soudírna , Jahelka 2001
Neznalost neomlouvá , Jahelka 2003

samplery apod.:

Porta 84 , Supraphon 1985 ,

Odkazy:



Poslední aktualizace 01.01.2012 www.Czechmusic.net