Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Budweiserová, Irena
aktivní od roku 1977
  budweiser.jpg

výborná zpěvačka známá z dob svého působení ve Spirituál kvintetu, později sólová dráha s příklonem k blues a komornímu jazzu

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Blue Soul , 1993
Moment , Panton 1995 ,
Korýši času , Indies 2000
O Vánocích zpívám , Indies MG 2008
Hlavně ne klid , Indies MG 2012

samplery apod.:

SP / EP:


Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 11.11.2015 www.Czechmusic.net