Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Nezmaři
aktivní od roku 1978

Folková skupina z Českých Budějovic


Obsazení:

Antonín Hlaváč  (od r.1978)
Pavel Zajíc  (od r.1978)
Pavel Drengubák  (od r.1979)

Diskografie:

…a něco navíc , Ji-Ho Music 1988
Zvláštní rána , FT Records 1992
95 , Ji-Ho Music 1995
Dávno se známe , Ji-Ho Music 1997
Rozinky , Ji-Ho Music 1998
Přej a bude ti přáno , Ji-Ho Music 2000
Nezmaři a Miki Ryvola , Ji-Ho Music 2002
Než tóny doznějí , JIM-Art 2004

kompilace / živé nahr.:

15 let live , Monitor 1993
25 let - Live , JIM-Art 2003

samplery apod.:

Porta 84 , Supraphon 1985 ,

Odkazy:



Poslední aktualizace 25.03.2013 www.Czechmusic.net