Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Zich, Karel
aktivní v letech: 1964 - 2004

populární český zpěvák, pro svůj hlas nazývaný "český Elvis"

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Dům č. 5 , Supraphon 1976 ,
Mosty , Supraphon 1981 ,
Paráda , Supraphon 1983
My Party , Supraphon 1984
Není všechno paráda , Supraphon 1984 ,
& , Supraphon 1987
Ani za nic , Supraphon 1990

kompilace / živé nahr.:

The Best of Karel Zich , Supraphon 1981
Majoránka , Supraphon 1982
Let's Have A Party In Prague ( Jackson, Wanda ) , Supraphon 1988
Karel Zich a Spirituál kvintet ( Spirituál kvintet ) , Sony Music 2004

samplery apod.:

Give Peace A Chance , Supraphon / Artia 1973
Titanic , Supraphon 1977 ,
Koncert pro chmelojedy , Supraphon 1981

SP / EP:

Nejhezčí dárek ( Zagorová, Hana ) , Supraphon 1985
Jackson / My Party ( Jackson, Wanda ) , Supraphon 1988

spoluúčasti:

Sweet, Soft And Lazy ( Viktor Lazlo ) , Supraphon 1987
Rajská zahrada ( Spirituál kvintet ) , Panton 1992

Ukázka:



Poslední aktualizace 08.02.2015 www.Czechmusic.net