Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Wanastovi Vjecy
aktivní od roku 1988

Odnož slavné poprockové Lucie, založená r.1988 dvěma členy Lucie Robertem Kodymem (kytary, zpěv) a Petrem Břetislavem Chovancem (baskytara). Původně mělo jít o punkovou kapelu, ale komerční úspěchy Lucie byly těžko odolatelné. Po r. 2000 se skupina odmlčela; v roce 2006 se vrací s novou deskou, stylově navazující na předchozí tvorbu.


Obsazení:

Petr Váňa  (1988-1988)
Petr Břetislav Chovanec  (od r.1988)
Robert Kodym  (od r.1988) , kytary, zpěv
Adolf Vitáček  (od r.1988)
Štěpán Smetáček  (od r.1992) , bicí
Martin Vajgl  (2000-2007)
Radek Havlíček, baskytara

Diskografie:

Divnoalbum? , 1993
Andělé , 1996
Hračky , 2000
Torpédo , 2006
Alchymie , 2016

kompilace / živé nahr.:

Ty nejlepší věci , B&M Music 2001

samplery apod.:

Musím tě svést , B&M Music 2002

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 10.09.2017 www.Czechmusic.net