Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Nahoru po schodišti dolů band
aktivní od roku 1983

kultovní pubrocková kapela, založená v roce 1983 výtvarníkem, bubeníkem a textařem Markem Brodským. Vystupuje postupně pod různě modifikovanými názvy (naposledy Schodiště). [Zdroj: oficiální stránky, R&P 4/2001,str.51; R&P 8/2001,str.106]


Obsazení:

Marek Brodský  (1983-2005)
Martin Krajíček "Doktor"  (od r.1983)
Vladimír Cihelka "Cihla"  (od r.1985)
Vratislav Horčík "Vrtaak"  (od r.1986)
Miroslav Klíma  (od r.1987)
Zdeněk Plášek  (1993-2007)
Radek Klučka  (2005-2008)
Jaromír Linhart  (od r.2005)
Ondřej Fencl  (od r.2007)
Jakub Homola  (2008-2008)
Pavla Táboříková "Pája"  (od r.2008)

Diskografie:

1983-1993 , Mirdovo hudební studio 1993 ,
Ukazovák nasliněnej , Indies 1997
Svinska pržola , Black Point 2001
Album první / a něco navíc , Black Point 2002
Mokrý prádlo , Indies Records 2005
Tanec , Indies MG 2007 ,
Chcete rokenrooool??!! , Indies MG 2009
Roztoky , Indies Scope 2011

Odkazy:



Poslední aktualizace 23.06.2012 www.Czechmusic.net