Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Laufer, Josef
aktivní od roku 1960

český herec, zpěvák, moderátor, scénárista, divadelní režisér, též tlumočník a překladatel. Otec český vojenský lékař, matka Španělka, dětství strávil v Anglii (1939-1947). Po návratu v Čechách studoval DAMU, hrál v malých divadlech (ABC, Semafor) i v několika filmech. Jako zpěvák zpíval rock'n'roll, později pop a country se stále klesající kvalitou, často s doprovodnou skupinou Golem.

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Many Faces , Panton 1968
Komediant , Panton 1972
Ve 1/4 na 3 , Panton 1972
Dospělým dětem , Panton 1976
Průlet životem , Panton 1979
Super Show With Rockin´Joe , Panton / Artia 1982
Důvěrně známý , Panton 1983

kompilace / živé nahr.:

Největší hity , Panton 1993

samplery apod.:

Night Club '66 , Supraphon/Artia 1966
Gentlemani - muzikál , Supraphon 1967
Night Club '67 , Supraphon-Artia 1967
Zlatý slavík 1969 ( Vox ) , Supraphon 1970
Titanic , Supraphon 1977 ,

SP / EP:

Fever / ... , Supraphon-Artia 1966
Fever / Michelle , Supraphon 1966
I Got You Babe / ... , Supraphon-Artia 1967
I've Got A Woman / Green, Green , Supraphon-Artia 1967

Odkazy:



Poslední aktualizace 09.04.2017 www.Czechmusic.net