Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Znouzectnost
aktivní od roku 1986

Punková skupina z Plzně. Počátky již kolem r. 1979 ve školní kapele Kuličkové ložisko; v první polovině 80. let vystupují pod názvem Zastávka Mileč, od r. 1986 mění název na Znouzectnost, též zkráceně ZNC. Kapela má dodnes své věrné publikum mezi milovníky punku a recese.


Obsazení:

Jožžin  (1986-1987) , bicí, zpěv
Petr Škabrada "Déma"  (od r.1986) , kytary, zpěv
Oldřich Neumann "G'olda"  (od r.1986) , baskytara, zpěv, kytary, flétna
Jaroslav Matějovský "Caine"  (od r.1986) , bicí, zpěv, kytary, perkuse, conga
Bowí  (od r.1988) , baskytara
Alena Málková "Ema"  (od r.1988) , zpěv, saxofony
Přemysl Haas  (1993-1996) , kytary, tamburína, doprovodný zpěv, zpěv
Michal Röhrich  (1996-2000) , kytary, doprovodný zpěv, bicí, zpěv
Romana Kohoutová-Neumannová, saxofony, klávesové nástr, tamburína, zpěv, flétna, akordeon

Diskografie:

Zastávka Mileč , demo 1984
Happy X-mas , demo 1988
Obludný Neználek , demo 1989
Mé království , Globus 1993
Folcore , Globus International 1994
Kapitán Mlíko , Sisyfos 1996
Bomboniéra! , Sisyfos 1998
Tvrdí kluci nepláčou! , Sisyfos Records 2002
AD ASTRA , Sisyfos Records 2005

kompilace / živé nahr.:

Kocours Years 1992-1994 , Sisyfos Records 2005

samplery apod.:


Odkazy:



Poslední aktualizace 28.01.2016 www.Czechmusic.net