Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Původní Bureš
aktivní od roku 1987

Pražská kapela sama označující poměrně výstižně svůj styl za "psychedelicpunkfolkrock".


Obsazení:

Ludvík Kandl "Eman E.T."  (1987-1987) , bicí
Kateřina Suchlová  (1987-1987)
Jan Landštof  (1987-1988)
Ivan Malý "Zwyrzek"  (1987-1988) , akordeon
Kateřina Tejmlová-Kandlová  (1987-1989) , zpěv, rytmické nástr.-ost.
Pavla Čornejová "Přerovská-Starorežná-Kludská"  (1987-1989, 1993-2004) , zpěv, viola, doprovodný zpěv
Jaromír František Palme "Fumas"  (od r.1987) , zpěv, kytary, rytmické nástr.-ost., banjo, foukací harmonika
Petr Hernych "Choma, Brut"  (od r.1987) , baskytara, mandolína, kytary, doprovodný zpěv
Jaroslava Moučková  (od r.1987) , zpěv
Luděk Šipla  (od r.1988) , bicí
Filip Marek  (1989-1989)
Jiří Klovrza "Bobeš"  (1989-1989)
Zdeněk Rampa "McQuack"  (1989-1991)
František Janče  (od r.1989) , kytary, zpěv, doprovodný zpěv
Adolf Vitáček  (1991-1992) , bicí
Petr Vitáček  (1992-1998) , bicí
Marcel Pindel  (od r.1998) , bicí, zpěv, perkuse
Slávek Forman  (1999-2003) , housle
Petr Hugo Šlik  (od r.2002) , bicí, perkuse
Jana Modráčková-Kaplanová  (od r.2004) , bicí, trubky, perkuse, zpěv
Markéta Janatová  (2005-2012) , housle, zpěv, doprovodný zpěv
Jana Tomečková  (od r.2012) , flétna, zpěv

Diskografie:

Ghost do domu , Indies 1998
Sen noci indiánské , Indies 2001
Čajový obřad , Widlaphon 2002
Kůň s pěti nohama , Elektrický hlemýžď 2004
Last Waltz With Pavla , Widlaphon 2005
Cesta z krimu , Indies 2006
Přepadli vás indiáni , Widlaphon 2009
Železný Jan , Indies Happy Trails 2012
V pasti , Indies Happy Trails 2015

SP / EP:


Odkazy:



Poslední aktualizace 27.02.2015 www.Czechmusic.net