Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Dunaj
aktivní v letech: 1986 - 1998

kultovní brněnská kapela, tvrdý a depresívní alternativní rock. Vznik kolem ústřední dvojice Bittová - Fajt, původně pod názvem Kolektiv.


Obsazení:

Iva Bittová, zpěv, perkuse
Pavel Fajt, bicí
Vladimír Václavek, kytary, baskytara, zpěv, tamburína
Josef Ostřanský, kytary, zpěv, perkuse
Jiří Kolšovský, zpěv, perkuse, violoncello, kytary, baskytara
Zdeněk Plachý, klávesové nástr
Pavel Koudelka, bicí, perkuse

Diskografie:

Rosol , Pavian Records 1991
Dudlay , Bonton 1993
Dunaj IV , Rachot/Behémót 1994
Lalalai , Rachot/Behémót 1996 ,
Pustit musíš , Rachot/Behémót 1996

SP / EP:

Zdcadlový sál / Plné nebe ( Bittová Iva ) , Panton 1988 ,

spoluúčasti:

Iva Bittová + Dunaj ( Bittová Iva ) , Panton 1989 ,

Odkazy:



Poslední aktualizace 11.04.2014 www.Czechmusic.net