Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Yellow Sisters
aktivní od roku 2005

ženské vokální kvarteto, zpívající á capella


Obsazení:

Lucie Goldin "HawaLu", zpěv
Lenka Jankovská "Léňa Yellow", zpěv

Diskografie:

Singalana , Indies Records 2006
Tubab Woman , Indies Scope 2010
Zvěřinec , Indies Scope 2012
Zvěřinec 2 , Indies Scope 2017
Diva , Yellow Sisters 2018

kompilace / živé nahr.:

2013 Remixed , Indies Scope 2013
Live & Petr Wajsar , Indies Scope 2014

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 20.04.2019 www.Czechmusic.net