Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Yellow Sisters
aktivní od roku 2005

ženské vokální kvarteto, zpívající á capella


Obsazení:

Lucie Goldin "HawaLu"
Lenka Jankovská "Léňa Yellow"

Diskografie:

Singalana , Indies Records 2006
Tubab Woman , Indies Scope 2010
Zvěřinec , Indies Scope 2012
Zvěřinec 2 , Indies Scope 2017

kompilace / živé nahr.:

2013 Remixed , Indies Scope 2013
Live & Petr Wajsar , Indies Scope 2014

Odkazy:



Poslední aktualizace 27.05.2017 www.Czechmusic.net