Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Keks
aktivní od roku 1981

poprocková skupina z Benešova


Obsazení:

Milan Cafourek  (1981-1982)
Petr Marek  (1981-1986)
Petr Štěpánek  (1981-1988)
Petr Dudík  (od r.1981) , klávesové nástr, zpěv
Štěpán Kojan  (od r.1981) , kytary, zpěv
Václav Brejška  (1983-1983)
Jan Kouba  (1983-1984, 1986-1999) , baskytara
Jiří Pekař  (1984-1986)
Marek Mičík  (1989-1990)
Josef Havlíček  (1991-1994) , bicí, perkuse
Tibor Lukacz  (1995-1997) , bicí
Ondřej Mucha  (1997-1997) , bicí, perkuse
Pavel Korec  (1997-2005) , bicí
Václav Šobíšek  (od r.1999) , baskytara, zpěv
Václav Suchý  (od r.2005) , bicí, zpěv

Diskografie:

Karavany snů , ZERAS Agency 1991
Přátelství žen , Bellatrix 1994
Móda , Keks 1997
Koupím si umělou ... , Agrofin Praha s.r.o. 2004
Poslední bál , Keks 2006
To se mi líbí , Multisonic 2008

kompilace / živé nahr.:

The Best Of Keks , Keks 2001
Ploužáky , Keks 2002

Odkazy:



Poslední aktualizace 21.10.2012 www.Czechmusic.net