Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Zelenková, Jitka
aktivní od roku 1967

populární zpěvačka; od r. 1973 doprovodná zpěvačka Karla Gotta, v 80. letech sólová kariéra

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Zázemí , Supraphon 1979
Kdo jsem vlastně já , Supraphon 1981
Close-Up , Supraphon 1982
V tuto chvíli , Supraphon 1983
Máme si co říct , Supraphon 1985
Bez lásky láska není , Supraphon 1987
Zázemí II , Supraphon 1992
Jen pár večerů , Supraphon 1993
Sametový hlas , Supraphon 2004
Pod kůží , Westrecords 2006

kompilace / živé nahr.:

Časy se mění ( Bacily ) , Ne a Ne Records 1991
Krásný důvod , Český rozhlas 2012

samplery apod.:

Give Peace A Chance , Supraphon / Artia 1973

SP / EP:



Poslední aktualizace 08.03.2013 www.Czechmusic.net